Målrik seger på Sparbanken Arena

17 Aug 2021 18:16
Matchen hemma mot Sundbyberg slutade 7-3.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2019 18:16

Det bjöds på ett riktigt målkalas när Sundbyberg gästade under lördagen. Redan efter åtta minuter gav Pelle Lööf HuFF ledningen och bara två minuter senare utökade Cihan till 2-0 på straff. När domaren blåste för halvtid hade publiken fått se hela sex mål. 5-1 på resultattavlan. Tre av dem från Pelle Lööf, ett av Cihan och ett av Pelle Hedlund.

Sundbyberg satte dit sitt andra mål tidigt i andra och sedan fick vi vänta fram till slutminuterna innan det blev fler målfiranden. Cihan med 6-2, minuten senare reducering av bortalaget innan Smedbakken i 92:a gör 7-3.

Skönt för HuFFs del att målskyttet lossnade och att man efter en poäng på de två senaste matcherna kunde studsa tillbaka och ta en viktig trepoängare!