6-0 mot Friska Viljor

30 Apr 2022 16:52
Vi hade inga problem att vinna mot Friska Viljor. Efter en 2-0 ledning i paus skrevs slutresultatet till 6-0.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Matchen började bra från vår sida och vi skapade fina målchanser direkt. Jonas, Cihan och Chrille matade in bra bollar från båda kanterna och det var nära flera gånger att avsluten skulle resultera.

Passningsspelet fungerade bra i första halvlek och FV fick försvara sig hela tiden.

I den 32:a minuten fick vi en straff men FV:s målvakt räddade Pelles straff till hörna. På den efterföljande hörnan revs Våfflan ner och vi fick ytterligare en straff. Nu var Pelle säkerheten själv och 1-0 var ett faktum.FV mittback, Joaquin Cerezo Julio, fick sitt andra gul kort och visdades därför ut. 2-0 gjorde Pelle i den 35:e minuten efter ett fint förarbete av Kion, Chrille och Cihan.

Andra halvlek startades lite trevande från vår sida men mellan den 62:a och 67:e minuten avgjordes matchen definitivt efter mål av Cihan 2 st och Pelle 1. Samtliga efter mönsteranfall och distinkta avslut.

Nu var frågan bara hur stor segern skulle bli och den blev 6-0 efter att Pelle avslutade målgörandet i den 89:e minuten.

En stabil och säker seger efter bra spel och en väl genomförd match.

Startelvan: Niclas, Nicklas D, Wille, Våfflan, Jonas, Haris, Rabii, Chrille, Pelle, Cihan, Kion.

Ersättare: Rasmus, Danne (60), Ante (70), Fredde(75), Chippen, Brolin, Petter

Skribent: Härje Lindgren