Lööf matchhjälte i 2-0-seger

31 Aug 2021 21:53
Hudiksvalls FF - Härnösands FF slutar 2-0 efter dubbla Pelle Lööf-mål i den första halvleken.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2018 23:27

Inför 210 åskådare denna fredagkväll tog serieledarna HuFF emot jumbon Härnösands FF på Sparbanken Arena.. Det blev en planenlig vinst för hemmalaget, men det ska ärligt sägas att matchen inte innehöll mycket skönspel. Men en vinst är en vinst och det är de tre poängen vi främst tar med oss från denna match.

Matchen hann bli 20 minuter gammal när Pelle Lööf tar emot en passning från Daniel Eliasson, vänder bort en Härnösand-försvarare och skruvar in bollen via stolpen till 1-0.
   Efter 43 minuter skulle Pelle Lööf, som dessförinnan hade ett gyllene nickläge, dubbla sin målskörd. Lööf hämtar upp ett misslyckat skott från Pelle Hedlund, vänder bort två försvarare innan han rycker förbi en tredje och placerar sedan bollen intill första stolpen. Två klassmål från Hudiksvalls FF's mesta målgörare genom tiderna säkrar segern för oss idag.

Vi lämnar den händelsefattiga och spelmässigt undermåliga andra halvleken därhän och passar på att informera om att nästa match spelas den 8 september borta mot Piteå IF. Piteå ligger i skrivande stund (fredagkväll) tvåa i serien, fem poäng bakom oss och med en match mindre spelad.