Klar seger mot Junsele IF

30 Jul 2021 20:37
Säker seger med 9-0 efter 3-0 i paus.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi åkte till Junsele och fick spela på årets bästa naturgräsplan. Den var otroligt bra. Det var kanske det som inspirerade oss för vi tog tag i taktpinnen direkt och via vårt passningsspel och rörelse skapade vi målchanser direkt i inledningen av matchen.

I den 13:e minuten nickade Pelle Lööf in en hörna slagen av Johan Brolin. Johans hörnor skulle visa sig effektiva denna dag. Joel nickade in 2-0 i den 21:a min efter ett inlägg av Pelle och Våfflan satte 3-0 på nick efter hörna av Johan i den 30:e min. Tre nickmål är inte så vanligt att vi gör.

Halvtidsresultatet 3-0 är lite i underkant men Junsele kämpade på bra och hade också ett par bra chanser som Mattias Svärd i målet fick avvärja.

Andra halvlek startade på bästa sätt och i den 51:a min avslutade Joel ett snyggt anfall med att sätta 4-0.

Joel gjorde också 5-0 i den 60:e efter eget genombrott och nu märktes det tydligt att Junselespelarna började gå på knäna. Fullt naturligt eftersom värmen och inga avbytare blir jobbigt i längden. Vi hade också ett bra passningsspel och mycket rörelse + att spelarna jobbade hårt ända till slutsignalen.

Vi avslutade sista kvarten med ytterligare 4 mål signerade Pelle 3 st och Joel 1.

Alla spelarna gjorde bra prestationer, både offensivt och defensivt.

Vi är naturligtvis jättenöjda över poängen och jobbar nu vidare för att behålla topplaceringen i tabellen.