Storseger och fortsatt serieledning

19 Sep 2021 18:31
Det blev en storseger hemma mot Fagersta Södra då slutresultatet skrevs till 7-0.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2020 18:31

HuFF hade stort bollinnehav matchen igenom men svårt att till en början komma till de riktigt farliga målchanserna då bortalaget försvarade sig väl.

Men när väl Kion King avslutade snyggt med ett skott som dök ner precis nedanför ribban i den 28:e minuten så öppnade det upp sig lite mer.

Men det dröjde ändå till den andra halvleken innan resterande mål skulle komma.

Cihan satte dit 2-0 i den 54:e minuten innan Smedbakken nickade in trean i 65:e och Ante Persson placerade in 4-0 i 69:e.

I 77:e passade Khalil fram Cihan som fri med målvakten enkelt satte dit sitt andra mål och bara tre minuter senare tilldelas HuFF en straff. En straff som Cihan sätter  dit intill stolpen och därmed noteras för ett hattrick.

Avslutningsvis kunde Mannan Khalil göra 7-0 efter en fin passning av Lindberg.

En stabil insats matchen igenom och serieledningen är intakt med en poängs marginal ner till Karlberg.

Nästa match spelas 26/9 borta mot Skiljebo.

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd