Första segern när Gottne besegrades

21 Apr 2022 19:05
Första segern i serien för säsongen när vi vann mot Gottne med 2-0. Målen gjordes av Jonas Karlsson och Cihan Sener.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Efter en oavgjord och en förlust på de två första matcherna kändes det som det var dags för den första segern när Gottne IF gästade Sparbanken Arena.

Första halvlek var ingen höjdare, trots att vi hade mycket boll skapade vi inte särskilt mycket. Gottne försvarade sig väldigt bra men vi kände i paus att vi inte var helt nöjda.

I andra halvlek steppar vi upp och spelar mer som vi vill och redan två minuter in får Andreas Smedbakken ett superläge i straffområdet där skottet tyvärr gick över. Men det skulle inte dröja länge innan ledningsmålet kom. I den 50:e minuten får Jonas Karlsson bollen precis vid straffområdet och tvekar inte en sekund, skottet skruvar sig in vid bortre stolpen och 1-0 lyste på resultattavlan. Cihan Sener såg sedan till att göra 2-0 i den 68:e minuten efter att Christoffer Lindberg levererat en fin passning till Cihan som lurade försvararen och placerade in 2-0. Resten av matchen spelade vi av väldigt kontrollerat och släppte inte till mycket.

- Äntligen 3 poäng! Vi hade en bra känsla inför matchen men som de tidigare matcherna startar vi inte som vi vill. Vi gör en okej första utan att hota Gottne jättemycket. Jag tycker vi får till det bättre i andra med större variation i vårt offensiva spel vilket gör att vi får mer tryck på dem. Jag tycker att vi spelar våra bästa 45 minuter än så länge i serien men jag vet också att vi kan och bör snäppa upp det lite till. Men det är helt klart åt rätt håll, analyserar tränare Mikael Bengtsson matchen.

Nästa match spelas 28/4 18.00 borta mot Ytterhogdal (Spelas i Ljusdal)