06 Aug 2021 08:44
Vi slog topplaget Skellefteå FF med 5-1 i en blöt men härlig match.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Det var en imponerande insats av vårt manskap som bäddade för trepoängare.
Det var taktiskt sett en av våra bästa matcher under säsongen. Både försvarsspelet och anfallsspelet fungerade jättebra. Det här ger fortsatt bra självförtroende.

Skellefteå började vasst och hade en hörna i stolpens insida i den tredje minuten. Efter en kvart kom också 0–1 genom Leo Englund.

Men vi kvitterade snabbt. Tre minuter senare väggspelade Johan Danhard med Joel Stillmark och tryckte in 1–1.

I den 31:a minuten bjöd vi på en läckert anfall som avslutades med att Joel Stillmark nickade in 2–1.

Regnet öste ner kopiöst under hela matchen och i den andra halvleken var det så illa att bollen flera gånger stannade i vattenmassorna.

Skellefteå var ytterst när kvittera i den 76:e minuten men Mathias Svärd gjorde en jätteräddning.

Två minuter senare ökade Pelle Lööf på till 3–1. 4–1 dundrade Fredrik Broman in i den 80:e minuten och två minuter senare slog Joel Stillmark in 5–1.

Alla spelarna gjorde en helgjuten insats. Jobbade och slet i 92 minuter. Jätteroligt att se och uppleva.